Nalle katosi lentokentälle – hurja pelastusoperaatio toteutettiin

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosikkilelun katoaminen on lapselle kova paikka. Onneksi aina löytyy ihmisiä, jotka ovat valmiita näkemään vaivaa sen eteen että lapset ja heidän kadonneet pehmolelunsa kohtaavat jälleen toisensa.

Nelivuotias Summer oli matkalla Edinburghista kotiinsa Orkneynsaarelle, kun hän huomasi nallensa unohtuneen lentokentälle. Tytön äiti Donna otti yhteyttä lentoaseman löytötavarapisteeseen, mutta sai kuulla heidän veloittavan 50 puntaa lelun lähettämisestä perheen luokse.

Summerin hätä kantautui kuitenkin itsekin Orkneynsaarelta kotoisin olevan Logan Air -lentoyhtiön työntekijän korvaan. Matkustamomiehistöön lukeutuva Kirsty Walter päätti ottaa nallen mukaansa Orkneyhin matkalla olleelle lennolle. Ei aikaakaan, kun Summer sai nallensa ehjänä takaisin.

– Pikkutyttö kadotti nallensa lentokentälle. Se löydettiin, mutta emme olisi saaneet lelua takaisin maksamatta 50 puntaa. Loganair-yhtiö näki ahdinkomme ja pelasti päivän, Summerin äiti Donna kuvaili Telegraph-lehden mukaan.