Hurja näky! Siperianhuskyjen lauma tervehti omistajaansa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirat ikävöivät omistajiaan todella paljon silloin kun he ovat pitkiä aikoja kotoa poissa. Verkossa on nähty paljon hellyttäviä videoita ihanista jälleennäkemisistä, joissa koira on haljeta riemusta omistajan tullessa kotiin.

Nyt YouTube-videolla nähdään melko hurja tilanne, jossa kokonainen lauma siperianhuskyrotuisia koiria tervehtii innoissaan kotiin palannutta omistajaa. Omistaja on pukenut päähänsä koiranaamarin, mutta se ei huijaa lemmikkejä laisinkaan vaan he tunnistavat heti omistajan naamarin alta.

Lämminhenkinen jälleennäkeminen näyttää melko hurjalta kun yksitoista siperianhuskya rientää omistajansa luo. Jokainen haluaa päästä omistajansa lähelle, minkä vuoksi koirat piirittävätkin omistajan nopeasti ja yrittävät saada osansa rapsutuksista.