Näin annat naiselle ikimuistoisen orgasmin

Lifestyle Terveys · Terhi Piiroinen

Naisten orgasmia on kutsuttu muinaisjäänteeksi, koska sillä ei ole fysiologista merkitystä esimerkiksi lisääntymisen kannalta. Orgasmit voivat kuitenkin tuottaa silmissä asti säkenöivää mielihyvää, ja naiset varmasti kunnioittavat hekumallisen huuman tuottavia miehiä.

Jokainen nainen on yksilö, eikä orgasmien tuottamiseen ole olemassa yhtä ja yleispätevää ohjeistusta. Muutaman kikan avulla voi kuitenkin antaa neitokaiselle kliimaksiin johtavaa mielihyvää. Seksiasiantuntijat luottavat esileikin voimaan.

Naisen seksuaalinen vire kannattaa valmistella äärimmilleen. Aktia varten voi suorittaa esivalmisteluita, kuten varmistaa, että pariskunta ei tule session aikana häirityksi. Lämmittely on hyvä aloittaa hitaasti, mutta kuitenkin määrätietoisesti ilman haparointia.

Mies voi seurata naisen kehon reaktioita hyväilemällä häntä vartalon ympäri ilman, että keskittyisi heti pelkästään nännien tai klitoriksen hieromiseen. Nainen kyllä osoittaa, koska hän haluaa enemmän kosketusta erogeenisille alueilleen.

Nainen on yleensä valmis yhdyntään silloin, kun hänen sukupuolielimensä ovat turpeat ja kosteat. Peniksellä voi leikitellä neitokaisen klitorista lisää ennen sisään työntymistä. Yhdynnän aikana on kiihottavaa, mikäli mies suutelee naisen kaulaa, korvantaustaa tai rintoja. Klitoriksen stimulointia ei myöskään pidä unohtaa, mikäli haluaa neitokaisen saavuttavan vavisuttavan orgasmiaallon. Nainen voi hyväillä sitä myös itse.

Yksi tunnelman rikkovista asioista on se, että naiselta kysyy onko hän jo tulossa tai miltä miehen kanssa harrastettu seksi tuntuu. Kannattaa mielummin heittäytyä hetkeen, sillä kyllä mies yleensä huomaa neitokaisen laukeamisen.

Tärkeintä on siis nauttia seksistä täysin siemauksin ilman pakollista päämäärää, eli orgasmia. Oikeassa rytmissä ja tarvittavalla paineella voi saavuttaa räjähtävän rakkauden rakettimatkan, kunhan osaa heittäytyä tilanteeseen, Men’s Health muistuttaa.