Pamela Anderson yhä upea näky!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Heinäkuussa 50 vuotta täyttänyt Playboy-malli ja Baywatch-tähti Pamela Anderson on yksi viime vuosisadan suurimmista seksisymboleista. Povipommi on keskittynyt viime vuosina lähinnä eläinten oikeuksien parantamiseen, mutta lokakuussa hän riisui itsensä alastomaksi lehden kuvauksia varten.

Eilen Pamela kuvattiin osallistumassa Puolan Varsovassa järjestettyyn Comic Con 2017 -tapahtumaan, jossa hän oli yksi vierailevista julkkistähdistä. Samalla nähtiin, että Anderson on edelleen upea kaunotar.

Pamela Andersonilla tiedetään olevan kytköksiä myös Suomeen. Naisen isoisän isä oli suomalaissyntyinen, sittemmin Kanadaan muuttanut mies. Pamela Anderson nähtiin tänä vuonna valkokankaalla tutussa Casey Jean Parkerin roolissaan Baywatch-televisiosarjan pohjalta toteutetussa elokuvassa.

Splash
Splash
Splash
Splash