Rohkeat naiset tietävät mitä haluavat – näistä merkeistä tunnistat heidät

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Ihmisten eri luonnetyyppejä pyritään panemaan tietynlaisiin kategorioihin. Nykyisin valtavirrasta poikkeava yksilö leimataan helposti luonnevikaiseksi, vaikka eri persoonallisuudet tekevät ihmisistä mielenkiintoisia. Naiset on perinteisesti mielletty herkiksi ja hauraiksi. Todellisuudessa maailmassa on tälläkin hetkellä suuri joukko neitokaisia, joilla on enemmän munaa kuin keskivertomiehellä.

HackSpirit-julkaisu on listannut rohkeiden ja pelottomien naisten tunnusmerkkejä. Nämä alfanaaraat ovat usein kanssaeläjien mielestä varsin mielenkiintoisia henkilöitä, joiden prioriteettina on elämästä täysin rinnoin nauttiminen. Nämä naiset eivät piilottele tai ujostele. He tietävät mitä haluavat, ja sen he yleensä myös saavat.

Alfanaaraiden tunnusmerkkinä voidaan pitää omanarvontuntoa, jolloin he tietävät paikkansa ja kykynsä. Heille on helppoa ottaa ohjat asioissa, eikä heidän itsetuntonsa muserru vastoinkäymisistä. Nämä naiset oppivat virheistään ja yrittävät seuraavalla kerralla entistäkin paremmin.

Vahvat naiset luottavat omaan vaistoonsa ja kulkevat valitsemaansa tietä määrätietoisesti eteenpäin ilman, että heidän tarvitsisi ajatella muiden mielipiteitä. He oppivat menneisyydestään asioita, jotta voisivat olla tulevaisuudessa parempia. Alfanaaraat tuntevat rajansa, eikä niitä ylitetä koskaan.

Nämä naiset uskaltavat tehdä muutoksia. Jos joku asia ei heitä miellytä, tekevät he asian toisin tai jättävät aiheen taakseen. Yksi kovalla luonteella varustettujen naisten tunnusmerkeistä on se, että he odottavat muilta ihmisiltä täyttä läsnäoloa heidän seurassaan. Draamat tai ongelmat eivät näitä naisia kiinnosta. He eivät jaksa juoruilla tai spekuloida, koska turha asioiden vatvominen ei yksinkertaisesti kiinnosta.

Sen sijaan alfanaaraat osaavat pitää huolta itsestään. He eivät ole muista riippuvaisia tai esitä hädässä olevaa neitokaista. He yksinkertaisesti päättävät jostain asiasta ja tekevät sen. Rohkeat naaraat uskaltavat olla omana itsenään kaikissa tilanteissa.