Tältä Playa de las Americasin yökerho näytti ennen katastrofia

Ohhoh! · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka Teneriffan Playa de las Americasissa sijaitsevassa Butterfly-yökerhossa tapahtui vakava onnettomuus, kun yökerhon lattia romahtivat ja joukko ihmisiä putosi lattian mukana lähes neljän metrin matkan kellariin.

Bomberos Tenerife
Bomberos Tenerife

Tuoreimpien tietojen mukaan yökerhon yhdistetty esiintymislava ja tanssilattia romahtivat kesken vauhdikkaan juhlimisen usean neliömetrin alueelta. Lattian päällä olleet ihmiset putosivat mukana kellarikerrokseen. Monet heistä saivat vammoja pudotuksen lisäksi myös ihmisiin osuneista lattian rakenteista. Nyt oheisissa kuvissa nähdään miltä romahtanut alue näytti ennen katastrofia.

Paikallisten viranomaisten mukaan 22 ihmistä on loukkaantunut noin nelimetrisessä pudotuksessa. Kahden loukkaantuneen tila on vakava ja neljätoista on saanut lieviä vammoja. Onnettomuuspaikalle hälytettiin yksiköitä eri puolilta Teneriffaa. Romahduksen syytä tutkitaan parhaillaan yhdessä poliisin ja paloviranomaisten kanssa.

Loukkaantuneiden joukossa on ulkomaalaisia, joista tämän hetken tietojen mukaan ainakin kaksi on brittiä. Loukkaantuneet kuljetettiin Playa de las Americasin sairaalaan, jossa osaa hoidetaan edelleen. Yökerho sijaitsee suositun lomakaupungin rannan tuntumassa Avenida Rafael Puig Lluvinalla.