Chrissy Teigen ja John Legend odottavat toista lasta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallikaunotar Chrissy Teigen ja hänen muusikkomiehensä John Legend ovat jo jonkin aikaa haaveilleet toisesta lapsesta. Nyt Teigen on ilmoittanut, että hän on jälleen raskaana ja he odottavat Luna-tyttärelle pikkusiskoa tai -veljeä.

Avioparin Luna-tytär on nyt puolitoistavuotias, ja vanhemmat ovat nauttineet suunnattomasti koko tästä vauva-ajasta pikkuisen tyttärensä kanssa. Luna on hetki sitten alkanut toistamaan sanoja ja osaakin hienosti jo ilmaista, että äidin vatsassa on vauva.

Chrissy Teigen julkaisi itsestään ja pienestä vauvamasustaan kuvan hänen Snapchat-kanavalleen. Nainen oli innoissaan siitä, että hän sai viimein paljastaa kaikille olevansa taas raskaana. Teigenin mukaan asia ei kuitenkaan tullut läheisille yllätyksenä, koska he olivat jo osanneet arvata asian kertomattakin.

it's john's!

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on