Maailman kalleimman illallisen hinta 2 000 000 dollaria

Lifestyle Lux Ohhoh! Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerroimme aiemmin kaksi miljoonaa dollaria maksavasta kosinnasta, johon kuului muun muassa timanttisormus, luksusristeily, 18 ruokalajin illallinen ja vuosikertaviinejä. Nyt saman tyylinen kokemuspaketti on räätälöity ihmisille, jotka haluavat yhtä hulppeaa kohtelua ilman kosintaa.

Unilad-sivusto esittelee videollaan maailman kalleinta illallispakettia, joka maksaa kaksi miljoonaa dollaria. Illallisen ympärille on kehitelty koko päivän mittainen kokemus, joka sisältää paljon luksuskohtelua.

Päivä alkaa Singaporessa Rolls Royce -ajelulla, jonka jälkeen seurue siirtyy nauttimaan päivästä yksityiselle luksusristeilylle. Tämän jälkeen henkilöt pääsevät yksityiskoneeseen nauttimaan 18 ruokalajin illallisesta Singaporen taivaalle. Illalliseen kuuluu muun muassa ostereita, kaviaaria ja vuosikertaviinien maistelua.

Vieraat saavat lahjaksi timantein koristellut syömäpuikot, joiden arvo on 34.000 dollaria. Ilta huipentuu vielä omaan näyttävään ilotulitukseen, jonka jälkeen ihmiset voivat siirtyä rentoutumaan viiden tähden hotellissa sijaitsevaan sviittiin.

This Is The Most Expensive Dinner In The World

This is the most expensive dinner in the world. Tag someone who needs to experience it 😮💠

Publié par UNILAD sur vendredi 24 novembre 2017