Sormileikki villitsee somea – uusi trendi levisi Japanista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sosiaalisessa mediassa nousee esiin trendejä, joissa netinkäyttäjät osallistuvat erilaisiin haasteisiin tai kuvausilmiöihin. Nyt japanilaisten keskuudessa yritetään matkia täydellisiä urheilusuorituksia kädellä.

DogXyz-nimimerkillä twiittaava aloitti uuden trendin Twitterissä julkaisemalla videon keilaajaa esittävästä kädestään. Sittemmin monet sosiaalisen median käyttäjät ovat yrittäneet luoda oman versionsa keilaavasta kädestä. Ideana on, että käden ja sormien liikkeet muistuttavat mahdollisimman paljon ihmistä.

Keilaajasta on sittemmin varioitu erilaisia hahmoja ja urheilulajeja. Käteen on usein piirretty kasvot tai muita yksityiskohtia tukemaan esitystä. Alkuperäinen video on saanut lähes 250.000 tykkäystä, RocketNews24-sivusto uutisoi.