Stuertti yllätti matkustajat sensuellilla esityksellään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lentokoneessa matkustaminen saattaa olla välillä rankkaa jos matka on pitkä ja välilaskuja matkan aikana useampia. Väsyneelle matkustajalle entistä tärkeämmäksi nousevat lennolla viihtyvyys, henkilökunnan ammattitaito ja palveluiden sujuvuus.

Onneksi joillain lennoilla matkustajien viihtyvyydestä pidetään todella hyvää huolta. Nyt YouTubessa ihastuttaa video, jossa stuertti on alkanut viihdyttämään koneessa istuvia matkustajia. Stuertti päätti tavanomaisen turvaohje-esityksensä sijaan antaa ihmisille kunnon shown.

Turvaohjeita ääneen lukeva lentoemäntä ei pysty olemaan nauramatta matkustajien mukana, kun stuertti on päättänyt antaa ihmisille hauskan ja hyvin sensuellin esityksen. Mies onnistuu muuttamaan rutiininomaisen esityksen hauskaksi spektaakkeliksi, joka saa monet kuvaamaan tilannetta videolle.