Pähkähullu tempaus! BASE-hyppääjät hyppäsivät lentokoneen kyytiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla nähdään vuosittain uusia toinen toistaan hurjempia tempauksia, joissa koetellaan rajusti mahdollisuuksien rajoja. Laskuvarjohypyssä on kokeiltu jo lähes kaikkea mahdollista, mutta vielä näemmä riittää uusia tempauksia. Nyt nähdään yksi hurjimmista aikoihin.

Yleensä laskuvarjohyppääjät hyppäävät lentokoneesta, mutta nyt kaksi hurjapäistä BASE-hyppääjää päätti kokeilla onnistuisiko heiltä hyppy vuorenhuipulta liikkuvaan lentokoneeseen. Laskuvarjohyppääjien käyttämä lentokone lähti ilmaan ja pian BASE-hyppääjät ponkaisivat myös ilmaan vuorenhuipulta.

Tämän jälkeen seurasi hengenvaarallinen ja äärimmäistä taitoa vaativa osuus, jossa hyppääjät tavoittivat ensin samaa vauhtia syöksyneen lentokoneen ja lopulta onnistuivat hurjassa tempauksessaan ja pääsivät singahtamaan sisään lentokoneeseen.