Kaksi italialaista herkkua yhdistettiin – lasagnetäytteinen pizza!

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Ihmisen on osattava antaa itselleen joskus lupa herkutteluun. Mikäli ei osaa päättää haluaako lautaselleen lasagnea vai pitsaa, voi nämä kaksi ruokalajia yhdistää kaikkien aikojen mättöruoaksi. Saammeko esitellä: Tässä on lasagnepitsapiirakka.

Ideana on valmistaa juustoinen lasagne pitsapohjasta valmistetun kuoren sisälle. Twisted-sivuston julkaisemalla videolla nähdään, kuinka ultimaalinen italialaisherkku syntyy. Rasvalla kyllästettyn ruokalajin voi valmistaa myös neliskanttiseen vuokaan.

Vuoraa vuoka pitsapohjataikinalla ja lado sen jälkeen vuokaan kerroksittain tomaattista jauhelihakastiketta, valkokastiketta, lasagnelevyjä ja juustoa. Peitä koko komeus pitsataikinalla ja paista uunissa 40 minuuttia 220 asteessa. Kuorruta piirakka valkosipulilla ja juustolla, ja paista koko komeutta grillivastuksella viitisen minuuttia, kunnes juusto on kullanruskea.

Lasagna Pizza Pie

Lasagna Pizza Pie

Publié par Twisted sur samedi 25 novembre 2017