Kim Kardashian alastomana – iho vain glitterin peitossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kim Kardashian astui hetki sitten perheen kuopuksen Kylien kilpailijaksi lanseeraamalla oman kosmetiikkasarjan. KKWBEAUTY-nimeä kantava kosmetiikkabrändi onkin lanseerauspäivän jälkeen kasvanut vauhdilla ja laajentunut myös hajuvesien puolelle.

Nyt Kim Kardashian on tuomassa 1. joulukuuta myyntiin jälleen uusia tuotteita, joista fanit ovat innoissaan. Nainen kertoi Instagram-kanavallaan julkaisevansa uusia häikäiseviä korostuspuutereita ja huulikiiltoja. Uusia tuotteita varten otetuissa kuvissa nainen poseeraa tällä kerralla alasti.

37-vuotias Kim Kardashian on toiminut jokaisen oman tuotteensa mallina, minkä vuoksi olikin luonnollista, että nainen nähtiin jälleen uudenkin tuotteen mainoskuvissa itse. Tällä kerralla kuvat ovat kuitenkin paljon rohkeampia kuin aiemmat mainoskuvat. Nainen on kuvissa alasti ja poseeraa pelkkä glitteri ihonsa peitteenä.

Ultralight Beams highlighters & glosses launching Dec 1st on KKWBEAUTY.COM

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Sneak Peek #comingsoon

A post shared by KKWBEAUTY (@kkwbeauty) on

Oil slick rainbow

A post shared by KKWBEAUTY (@kkwbeauty) on

Get ready to shine ✨ #inspo #comingsoon #KKWBEAUTY ‬

A post shared by KKWBEAUTY (@kkwbeauty) on