Onnea Suomi! Myös Niagaran putoukset ja Globen sinivalkoiseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka Rooman maailmankuulu nähtävyys Colosseum valaistaan sinivalkoiseksi satavuotiaan Suomen itsenäisyyspäivän aattona. Nyt Suomen tietotoimisto on ilmoittanut, että se ei suinkaan ole ainoa nähtävyys, joka kunnioittaa juhlavuottaan viettävää Suomea.

Kuva: Stara

STT:n mukaan satavuotiasta Suomea kunnioitetaan myös muun muassa Ruotsissa ja Kanadassa, sillä Tukholman Globen-areena valaistaan sinivalkoiseksi kuin myös Kanadan massiiviset Niagaran putoukset. Lisäksi valaistavien kohteiden joukossa on muun muassa Portugalissa sijaitseva Belemin torni.

Suomen itsenäisyyttä on täällä Suomessa vietetty koko vuoden ajan, sillä teema on ollut mukana vähintään sadoissa eri tapahtumissa ja lisäksi myös monenlaisissa tuotteissa kynttilöistä saunakiuluihin. Juhlavuosi huipentuu 6. joulukuuta itsenäisyyspäivän vastaanottoon.