Roomassa upea Suomi 100 -tempaus – Colosseum sinivalkoiseksi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen 100-vuotisjuhlaa kunnioitetaan Italian Roomassa pian näyttävästi, kun Colosseum tullaan värjäämään itsenäisyyspäivän aattona valaisimilla sinivalkoiseksi. Maailman tunnetuimpien nähtävyyksien joukkoon lukeutuvan Colosseumin valaisemisesta kertoi Suomen suurlähetystö Roomassa.

– 6. joulukuuta Suomi juhlii itsenäisyyspäivää. Aattona 5. joulukuuta Colosseum valaistaan Suomen väreillä, eli sinisellä ja valkoisella, suurlähetystö vahvisi Facebookissa ja julkaisi Diego Bortonen valokuvan, jossa Colosseumin päälle oli tyylitelty Suomen lippu.

Il 6 dicembre si festeggia il Centenario dell’Indipendenza della Finlandia. Alla vigilia, la sera del 5 dicembre, il…

Publié par Ambasciata di Finlandia a Roma; Suomen suurlähetystö, Rooma sur lundi 27 novembre 2017