Seinäjoen Vauhtiajot julkaisi esiintyjiään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ensi kesänä heinäkuulle palaava Seinäjoen Vauhtiajot on julkaissut ensimmäiset esiintyjänsä. Nykymuotoisena 15. kertaa järjestettävä tapahtuma järjestetään 19. – 22. heinäkuuta 2018. Iltatapahtumissa esiintyvät Popeda, Kaija Koo, Yö, JVG, Ellinoora ja Elonkerjuu. Loput artisteista julkaistaan maaliskuussa.

– Tällä hetkellä tilanne on juhlavuoden ohjelmiston kanssa oikein hyvä, koska ainakin tähän saakka voidaan sanoa, että olemme saaneet kiinni kaikki artistit, keitä olemme halunneetkin. Uskomme, että voimme esitellä maaliskuussa Seinäjoen Vauhtiajojen historian laajimman ja parhaimman ohjelmistokokonaisuuden, promoottori Kalle Keskinen kertoo.

Seinäjoen Vauhtiajojen iltatapahtuma-alue pysyy samalla paikalla ja suunnitelmalla kuin kahtena edellisenä vuotena. Kaksi lavaa sijoittuvat jälleen Kirkkokadulle ja ammattikoulun sisäpihalle.