Kuvankaunis Julia esitteli uimapukuja – huomio kiinnittyi upeaan vartaloon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen latinokaunotar Julia Pereira viettää mielellään aikaa aurinkoisilla rannoilla, mikä ilmenee neitokaisesta viime aikoina otetuista paparazzikuvista. Tähtikaunotar ei tunnu saavan auringosta ja aalloista tarpeekseen, sillä hän viettää paljon aikaa uimarannoilla.

Nyt Julia on päässyt myös työskentelemään uimarannalla, sillä hän poseerasi eilen peräti 60 eri bikineissä yhden päivän aikana. Hän lanseerasi oman uimapukumallistonsa Kiinan markkinoille, jonne myös nyt ikuistetut kuvat päätyvät lopulta mainoskatalogin mukana.

Julia Pereira kiinnitettiin taannoin brasilialaisen vain verkossa toimivan televisiokanavan juontajaksi. Kyseinen Rede TV tavoittaa jopa kolme miljoonaa rekisteröitynyttä katsojaa.

Splash
Splash
Splash
Splash