Turistin kauhun hetki videolle – krokotiili hyökkäsi kimppuun

Ohhoh! · Tim Isokivi

Australian Queenslandissa vieraillut turisti koki järkyttävän tilanteen krokotiilin yllätettyä hänet. Matelija onnistui puremaan naista jalkaan. Turisti oli ollut seisomanssa Cape Tribulationin rantaveden tuntumassa.

Yhtäkkiä vedestä hyökkäsi häntä reiteen purrut krokotiili. Välikohtaus ikuistui 24-vuotiaan turistin kameran taltioimaksi videoksi. Verkossa levisi myöhemmin myös kuva puremajäljestä naisen jalassa.

Paikallisen Cairns Post -lehden mukaan krokotiilin arvioidaan olleen noin kaksi ja puoli metriä pitkä. Viranomaiset tutkivat parhaillaan aluetta, tarkoituksenaan siirtää naisen kimppuun hyökännyt matelija pois turistien suosimalta alueelta.

 

Leah gets bitten by a croc @ Cape Tribulation (For licensing or usage, contact licensing@viralhog.com)

Publié par Ally Bullifent sur lundi 27 novembre 2017