Jennifer Lawrence myönsi olevansa kus**ää – käyttää sitä nyt puolustuksena

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Variety julkaisee YouTube-kanavallaan mielenkiintoista Actors on Actors -nimistä videosarjaa, jossa näyttelijät haastattelevat toisiaan. Uusimmassa jaksossa nähdään sekä draaman että komedian taitavat näyttelijät Jennifer Lawrence ja Adam Sandler.

Näyttelijäkollegat keskustelevat haastattelun aikana todella syvällisesti elokuvista ja vaikeista rooleista, joita he ovat tehneet. Kaksikko alkoi puhumaan myös siitä miten he käsittelevät ammattinsa mukana tuoman julkisuuden ja fanit, jotka heitä lähestyvät.

27-vuotias Jennifer Lawrence kertoi avoimesti, että hän on faneilleen todella tyly ja kylmä. Nainen ei anna selfie-kuvia eikä nimikirjoituksia, ja kertoo aina faneilleen viettävänsä julkisuudesta ja työstään vapaapäivää mikäli joku lähestyy häntä julkisilla paikoilla. Lawrencen mukaan hän antaa faneille jääkylmää kohtelua, koska se on hänen ainoa puolustusmekanisminsa.