Khloe Kardashian naimisiin pikavauhtia ennen synnytystä – salahäät Las Vegasissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pitkään omaa lasta halunnut realitytähti Khloe Kardashian odottaa ensimmäistä vauvaansa. Hänen poikaystävällään NBA-pelaaja Tristan Thompsonilla on jo entuudestaan yksi lapsi. Mies jätti lapsen äidin jo raskausaikana.

RadarOnlinen saamien tietojen mukaan Khloe Kardashian haluaa astua vihille Cleveland Cavaliers -joukkueessa pelaavan Tristan Thompsonin kanssa. Nainen pelkää, että ilman avioitumista mies jättää hänet ennen vauvan syntymää. Tarkoituksena on viettää pienimuotoinen hääjuhla lähipiirin kesken ilman mediahässäkkää. He juhlisivat avioon astumista myöhemmin näkyvämmin, kunhan vauva-arki on lähtenyt sujumaan.

Tristan Thompsonin on kerrottu vieroksuvan Kardashianien perheen ympärillä olevaa mediamylläkkää. Miehen on kuitenkin kerrottu suostuvan avioliittoon, joka on tarkoitus solmia Las Vegasissa lähitulevaisuudessa. 33-vuotias Khloe Kardashian on kertonut olevansa onnellisempi kuin koskaan aiemmin 26-vuotiaan kanadalaiskoripalloilija Tristan Thompsonin kanssa.

🌴This picture reminds me that I need a tan ASAP 🌴

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on