Kuntoilu ja punaviini yhdistettiin – tässä on nautiskelijan treeniohjelma

Fitness Lifestyle Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Punaviinissä on paljon ihmisten terveydelle hyödyllisiä ominaisuuksia. Aiemmin on myös tutkittu, että lasillinen punaviiniä auttaa ihmisiä laihtumisessa. Nyt eräs nainen päätti ottaa kuitenkin maksimaalisen hyödyn ja myös kuntoilla samalla punaviiniä juodessaan.

YouTube-videolla nähdään miten nainen on keksinyt yhdistää treenaamisen ja punaviinistä nauttimisen. Hän tekee lattiatasolla vaativia vatsalihasliikkeitä rullailemalla voimapyörällään. Aina kun nainen on liikkeen ala-asennossa, hän ottaa pillin avulla huikan punaviinistään.

Verkossa on nähty muitakin hauskoja taidonnäytteitä, joissa alkoholin juominen ja kuntoilu on yhdistetty jollakin kekseliäällä tavalla. Viinipullo on voinut joko itsessään toimia kuntoilijalla vastuksena tai se on voitu kiinnittää esimerkiksi levytankoon kiinni niin, että ihminen on voinut ottaa pullosta huikan jokaisella hauiskäännöllä.