SodaStream yllätti – laite muuttaa veden kuohuviiniksi!

Lifestyle Ohhoh! Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni on ostanut SodaStream-laitteen sen vuoksi, että haluaa tehdä virvoitusjuomia helposti itse. Omatekoinen ja aina saatavilla oleva hiilihapotettu vesi voi olla myös yksi keino lisätä omaa veden juomistaan päivittäin. Nyt SodaStream on kuitenkin tuonut markkinoille uuden tuotteen, jonka avulla kivennäisveden pystyy muuttamaan kuohuviiniksi.

SodaStream on lanseerannut uuden tuotteen, jonka avulla kivennäisvedestä pystyykin tekemään nyt kuohuviiniä. Sparkling Gold -niminen kuohuviinitiivistepullo näyttää aivan kuin pieneltä kuohuviinipullolta. Tiivisteen maku muistuttaa hedelmäistä Rieslingiä ja on tällä hetkellä saatavilla vain Saksassa.

Oma kuohuviini syntyy lisäämällä yhden osan tiivistettä viiteen osaan kivennäisvettä. Sekoituksen lopputuloksena syntyy kuohuviini, jonka alkoholipitoisuus on kymmenen prosenttia. Delish-sivuston mukaan SodaStream kuohuviinistä pidettiin makutestin perusteella yhtä paljon tai jopa enemmän kuin ranskalaisista Moët & Chandon ja Veuve Clicquot -samppanjoista.