Teini leikkelee itsestään Angelina Jolien kaksoisolentoa – karmaiseva seuraus!

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Iranilainen Sahar Tabarin väitetään käyneen nuoresta iästään huolimatta jo 50 kauneusleikkauksessa näyttääkseen suuresti ihailemaltaan näyttelijä Angelina Jolielta. Hän on kertonut olevansa Angelina Jolien suurin fani, ja tekee kaikkensa ollakseen enemmän naisen näköinen.

Osa uutissivustoista väittää, että 19-vuotiaan Sahar Tabarin ulkonäkö olisi ainoastaan maskeeraamisen tulosta. The Sunin mukaan toiset sivustot kertovat Tabarin turvautuneen aitoon plastiikkakirurgiaan. Viimeisimmissä Instagramin kuvissa nainen näyttää todella anorektiselta ja sairaalta, eikä niinkään Tomb Raider -elokuvan päähenkilöltä.

Sahar Tabarin kerrotaan painavan nykyään ainoastaan 40 kiloa. Hänellä on Instagramissa 308.000 seuraajaa, eivätkä kaikkien kuvia kommentoivien viestit ole ystävällisiä. Ulkonäköään radikaalisti muuttavat ihmiset kärsivät usein dysmorfisesta ruumiinkuvan häiriöstä, joka luokitellaan mielenterveysongelmaksi.

با منه كل تهران..!👅🖕🏻

A post shared by سحرتبر..!👾✌🏻 (@sahartabar_official) on

دوستان عزیزم من لنزام از این پیج تهیه میکنم و خیلی راضی هستم مشاورشون عالیه و لنزاشون واقعا اصله 🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️ با عکس های انحصاری خودشون رنگ واقعی لنزها رو نشونتون میدن 😍😍😍😍 به شما هم توصیه میکنم فالو کنید و خرید کنید 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 @lensrangidayan 💎💎💎 @lensrangidayan 💎💎💎 @lensrangidayan 💎💎💎 @lensrangidayan 💎💎💎 @lensrangidayan 💎💎💎 @lensrangidayan 💎💎💎 @lensrangidayan 💎💎💎 @lensrangidayan 💎💎💎 @lensrangidayan

A post shared by سحرتبر..!👾✌🏻 (@sahartabar_official) on

باهامه كل تهران..!👅🖕🏻

A post shared by سحرتبر..!👾✌🏻 (@sahartabar_official) on

پيشيم نابه..!👅🖕🏻 از اينجا خريدمش👇🏻 @sezar_petshop @sezar_petshop

A post shared by سحرتبر..!👾✌🏻 (@sahartabar_official) on

ميام بالا سرت..!👅🖕🏻

A post shared by سحرتبر..!👾✌🏻 (@sahartabar_official) on

وحشي تر از اونيم كه رامم كني..!👅🖕🏻

A post shared by سحرتبر..!👾✌🏻 (@sahartabar_official) on

نرو بدون تو سخت ميگذره..!❄️

A post shared by سحرتبر..!👾✌🏻 (@sahartabar_official) on