Voita VIP-paketti Parasta jälkeen! -bileristeilylle – päätähtenä Scooter

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihde- ja lifestylemedia Stara järjestää nyt lukijakilpailun, jossa Staran Facebook-sivusta tykkäävien kesken arvotaan Parasta jälkeen! -bileristeilylle kahden hengen VIP-paketti, joka sisältää liput, majoituksen A-hytissä sekä VIP-passin, -tilaisuuden ja -paidan.

Parasta jalkeen! -risteily

Suomen suosituin ysäriohjelma Parasta ennen! päättyi taannoin, kun sen isäntä Matti Airaksinen päätti panna ysäripillit pussiin. Airaksinen tekee 12.4.2018 MS Tallink Silja Europalla näyttävän paluun Parasta jälkeen! -bileristeilyllä, jonka pääesiintyjänä nähdään saksalainen ysärijätti Scooter. Risteilyn muita tähtiesiintyjiä julkistetaan lähiaikoina.

VIP-bileristeilyn arvontaan osallistuvat kaikki Staran Facebook-sivusta 31.12.2017 kello 23.59 mennessä tykkäävät. Voit myös tägätä risteilylle mukaan haluavan ystäväsi tämän sivun tai Facebook-sivun kommenteissa. Arvontaan osallistuvat kaikki tykkääjät, eikä kilpailuun osallistumiseen tarvita muuta ilmoittautumista. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.