Mies kosi kesken kalastuksen – on ollut koukussa ensitapaamisesta lähtien

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kosimista jännittävät miehet kaipaavat välillä hieman ulkopuolista apua suunnitellessaan rakkaimmalleen parasta ja ikimuistoisinta kosintaa, johon toinen osapuoli vielä vastaa myöntävästi. Tällä kerralla eräs mies kosi tyttöystäväänsä heidän lempiharrastuksensa parissa.

YouTube-videolla nähdään ihana tilanne, jossa mies on päättänyt kosia tyttöystäväänsä kun he ovat yhdessä kalastamassa. Mies on kiinnittänyt naiselle viestin hänen virvelinsä vieheeseen. Kun nainen kelaa siiman rantaan hän huomaa viestin ja irrottaa sen vieheestä.

Samalla kun nainen lukee viestiä, mies polvistuu hänen takanaan. Nainen yllättyy ja liikuttuu heti kosinnasta, johon hän vastaa empimättä myöntävästi ja hyppää miehensä syleilyyn.