Kunto-ohjaaja menetti motivaationsa – voi tapahtua myös parhaille

Fitness Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australialainen fitness-tähti ja kunto-ohjaaja Kayla Itsines on nostanut suosiotaan viime vuosien aikana sosiaalisessa mediassa. Nainen on suunnitellut useita kunto-ohjelmia seuraajilleen, joita on tällä hetkellä jo yli kahdeksan miljoonaa. Itsines toimii inspiraationa monille, mutta myöntää, että on kuitenkin kadottanut itsekin välillä motivaation kuntoilua kohtaan.

Terveellisen elämäntapamuutoksen tekevät ja treenaamisen aloittavat ihmiset kokevat usein tilanteita, joissa motivaatio yllättäen loppuu pienen treenitauon jälkeen. Treenitauko voi johtua matkustamisesta tai sairastelusta, ja se usein vaikeuttaa rutiineihin palaamista. Itsines kuitenkin muistuttaa seuraajiaan, että myös ammattilaiset kokevat tällaisia kuoppia, joissa heitä ei huvitakaan treenata.

Kayla Itsines julkaisi itsestään Instagramissa kuvan, jossa näkyy kehitys, joka hänessä on tapahtunut muutaman kuukauden ajalta. Naisen lemmikki menehtyi alkuvuonna, mikä aiheutti motivaation katoamisen. Naista ei enää huvittanutkaan treenata niin paljon kuin aiemmin, koska hän suri rakasta lemmikkiään. Muutaman kuukauden mittainen tauko treeniaikataulusta alkoi näkymään naisen vartalossa nopeasti.

Lopulta Itsines päätti, että hän ei voi olla pitämättä itsestään huolta. Hän aloitti oman kolme kuukautta kestävän Bikini Body Guide Stronger -ohjelmansa halutessaan näyttää itselleen, että hän pystyy suorittamaan tekemänsä kunto-ohjelman itsekin. Nyt nainen on jälleen huippukunnossa ja haluaa muistuttaa kaikkia siitä, että pieni tauko kuntoilusta ei haittaa kunhan nostaa itsensä sen jälkeen takaisin terveellisten rutiinien pariin.

https://www.instagram.com/p/BbpvajJF7XP/?taken-by=kayla_itsines