Kurt Cobainin tyttären avioero astui voimaan – raju riita perinnöstä jatkuu

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Grungen uranuurtajana tunnetuksi tulleen Kurt Cobainin ja hänen leskensä Courtney Loven tytär Frances Bean Cobain meni kaksi vuotta sitten naimisiin pitäaikaisen poikaystävä Isaiah Silvan kanssa. Pariskunta erosi nopeasti vihkimisen jälkeen, mutta avioeroa on puitu oikeudessa siitä lähtien.

Frances Bean Cobain ja hänen ex-aviomiehensä Isaiah Silva ovat joutuneet ilmiriitoihin eron jälkeen. Suurimpana syynä on Kurt Cobainin tyttären perimä miljoonaomaisuus, josta nainen ei haluaisi antaa penniäkään Silvalle.

Nyt avioero on kuitenkin astunut virallisesti voimaan ja 25-vuotias Frances Bean Cobain seurustelee nykyisin Matte R. Cookin kanssa. Kurt Cobainin perinnöstä taistellaan kuitenkin edelleen, TMZ uutisoi.

Yhdeksi kiistelyn kohteeksi on joutunut Kurt Cobainin vanha kitara, jonka arvoksi on arvioitu miljoona dollaria. Kitara on sama Martin D-18E -instrumentti, jota Kurt Cobain soitti legendaarisessa MTV Unplugged -esiintymisessä Nirvanan kanssa vuonna 1993. Francesin äiti Courtney Love on todistajana oikeudessa.