Mies opetteli avaamaan samppanjapullon miekalla – näin nopeasti se onnistui

Ohhoh! Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mike Boyd pitää YouTube-kanavaa, jossa hän esittelee oppimiaan taitoja. Jokaisessa videossa mies on ottanut tavoitteekseen oppia jonkin uuden taidon. Mies harjoittelee kyseistä taitoa tai tavoitetta varten päivittäin nähdäkseen miten paljon aikaa ja harjoittelua täysin uusi taito vaatii.

Tällä kerralla Boyd otti tavoitteekseen opetella avaamaan samppanjapullon miekalla. Samppanjapullon avaaminen miekalla on näyttävä temppu mihin tahansa juhliin ja se onnistuu aina tekemään sivusta seuraajiin vaikutuksen.

Mies onnistui avaamaan jo ensimmäisen pullon oikein toisella miekan lyönnillä. Miehen tavoitteena oli kuitenkin oppia avaamaan samppanjapullo miekalla niin, että pullonsuu irtoaa jo ensimmäisellä vedolla. Lopulta tehtävässä onnistuminen vaati mieheltä harjoittelua seitsemän minuuttia ja yhdeksän sekuntia.