Seth Rogen jyrkkänä: ”Yksikin seksuaalinen häirintä elokuvissani riittää katkaisemaan välit!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Huumorielokuvista tutuksi tullut 35-vuotias Seth Rogen on sanonut, että mikäli hänen tietoonsa tulee yksikin seksuaalinen hyväksikäyttö- tai ahdistelutapaus hänen tähdittämissään elokuvissa, aikoo hän katkaista välit tuotantoon välittömästi. Hän ei pysty työskentelemään ympäristössä, jossa ilmenee Hollywoodin varjopuolena pidettyä toimintaa.

– Näyttää siltä, että monet miehet ovat mukautuneet työskentelemään ympäristöissä, joissa tapahtuu seksuaalista häirintää. Tämä on kammottavaa ja erittäin häpeällistä, Seth Rogen kertoi USA Today -lehdelle.

Rogen kertoo tajunneensa ongelman vasta Hollywoodin muutettuaan. Samaan hengenvetoon mies sanoo lopettavansa yhteistyön tuotantoryhmän kanssa, mikäli hänen tietoonsa tulee kuvausten aikana tapahtuneita häirintätapauksia. Seth Rogen on naimisissa näyttelijä Lauren Millerin kanssa.