Fanien unelmat käymässä toteen? Tämä voisi olla seuraava superpariskunta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viime vuonna ensi-iltansa saanut Passengers-elokuva herätti monien ihmisten mieleen kysymyksen, miksi elokuvan pääosassa olleet Jennifer Lawrence ja Chris Pratt eivät ole pariskunta tosielämässä? Molemmat näyttelijät olivat elokuvan ilmestymisen aikaan varattuja.

Nyt fanien unelmat voisivat käydä toteen, sillä useat eri mediat ovat kertoneet Jennifer Lawrencen eronneen ohjaajapoikaystävästään Darren Aronofskysta. Chris Pratt erosi vaimostaan Anna Farisista jo aiemmin tänä vuonna. Lawrencen ja Prattin romanssihuhuista on uutisoitu jo pitkään, mutta vasta nyt suhde voisi olla oikeasti mahdollista.

Kaksikko esitti avaruudessa toisiinsa rakastuvaa paria Passengers-elokuvassa. Monet elokuvan nähneet ovat aistineet Lawrencen ja Prattin välillä tulikuumaa kemiaa. Tosin molemmat tunnetaan myös ansioituneina näyttelijöinä. He ovat tunteneet vuosikausia, mutta olisiko Jennifer Lawrencen siirtyminen vapaille markkinoille vihdoinkin se laukaiseva tekijä pariskunnan suurelle romanssille? Lawrence ja Pratt voisivat olla seuraava Hollywoodin unelmien pariskunta.

#jenniferlawrence

A post shared by Jennifer Lawrence (@jenniferlawrencepx) on

#jenniferlawrence

A post shared by Jennifer Lawrence (@jenniferlawrencepx) on

#jenniferlawrence

A post shared by Jennifer Lawrence (@jenniferlawrencepx) on

#jenniferlawrence @prattprattpratt

A post shared by Jennifer Lawrence (@jenniferlawrencepx) on

#jenniferlawrence

A post shared by Jennifer Lawrence (@jenniferlawrencepx) on

#Passengers World Premiere in LA #jenniferlawrence

A post shared by Jennifer Lawrence (@jenniferlawrencepx) on

#jenniferlawrence

A post shared by Jennifer Lawrence (@jenniferlawrencepx) on

#jenniferlawrence#passengersmovie

A post shared by Jennifer Lawrence (@jenniferlawrencepx) on