Jamaican edustaja sai suosiota Miss Universum -kilpailuissa – esiintyi tyylikkäänä afrossa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Joissakin amerikkalaiskouluissa tai -työpaikoilla on edelleen kiellettyä olla vapaasti rehottavan afrotukan kanssa. Afrikkalaista alkuperää olevilla ihmisillä voi olla luonnostaan pienelle kiharalle menevät hiukset. Se on ominaispiirre ja olennainen osa ulkonäköä.

Siksi ihmiset ovat kumartaneet syvään Jamaikaa Miss Universum 2017 -kilpailuissa edustaneelle Davina Bennettille. 23-vuotias jamaikalainen halusi esimerkillään murtaa tummaihoisten kohtaamia odotuksia tietynlaiseen muottiin sopimisesta. Hän edusti maataan kauniissa ja näyttävässä afrokampauksessa.

– En voittanut, mutta sain mitä halusin. Voitin monet sydämet puolelleni, pystyin parantamaan kuulovammaisten asemaa ja seisoa kilpailuissa tähän mennessä ensimmäisenä afrokuningattarena. Edustin pientä saarivaltiotani ja sain runsaasti rakkautta osakseni, jopa enemmän kuin osasin toivoa. KIITOS!, Davina Bennett kirjoitti Instagramissa.

https://www.instagram.com/p/Bb_-RdMAPC-/?taken-by=davina_bennett_