Jamaican edustaja sai suosiota Miss Universum -kilpailuissa – esiintyi tyylikkäänä afrossa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Joissakin amerikkalaiskouluissa tai -työpaikoilla on edelleen kiellettyä olla vapaasti rehottavan afrotukan kanssa. Afrikkalaista alkuperää olevilla ihmisillä voi olla luonnostaan pienelle kiharalle menevät hiukset. Se on ominaispiirre ja olennainen osa ulkonäköä.

Siksi ihmiset ovat kumartaneet syvään Jamaikaa Miss Universum 2017 -kilpailuissa edustaneelle Davina Bennettille. 23-vuotias jamaikalainen halusi esimerkillään murtaa tummaihoisten kohtaamia odotuksia tietynlaiseen muottiin sopimisesta. Hän edusti maataan kauniissa ja näyttävässä afrokampauksessa.

– En voittanut, mutta sain mitä halusin. Voitin monet sydämet puolelleni, pystyin parantamaan kuulovammaisten asemaa ja seisoa kilpailuissa tähän mennessä ensimmäisenä afrokuningattarena. Edustin pientä saarivaltiotani ja sain runsaasti rakkautta osakseni, jopa enemmän kuin osasin toivoa. KIITOS!, Davina Bennett kirjoitti Instagramissa.

I did not win but I got what I was seeking. I won the hearts of many, I got to highlight Deaf awareness, I stand as the first afro queen to have made it thus far, I represented my little island and I received allll the love one could possibly wish for…. THANK YOU!!! I came, I conquered and if you know me, then you know that's just another story and you will be seeing a lot more from me💃😉👑 To all the queens that represented, congrats and to our new Miss Universe @demileighnp go conquer the world you are indeed a gem!😍😙 @thedavinabennettfoundation it's time to lift you up! P.S. Back on Jamaican soil early and bright a mawning!!!💃💃💃💃♥💛💚 #davinabennett #missuniverse #majoraccomplishment #yourjamaicanqueen #theywillrememberme

A post shared by MISS UNIVERSE 2ND RUNNER-UP (@davina_bennett_) on