Kissat ovat kiipeilyn mestareita – hauska kooste

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sanotaan, että mikäli henkilö mielii saada hyvät naurut monta kertaa päivän aikana hänen kannattaa hankkia itselleen kissa. Kissoilla on välillä erikoisia tapoja ja leikkejä, ja ne ovat tunnettuja myös siitä, että ne tekevät kaikkea kiellettyä heti kun ihmisen silmä välttää.

Nyt videolla nähdään hauskoja tilanteita kissoista, jotka esittelevät omia kiipeilytaitojaan. Kissat osaavat kiivetä terävien kynsiensä avulla esimerkiksi verhoja ja ihmisiä pitkin. Osa kissoista onnistuu upottamaan kyntensä jopa tapettiin ja kiipeämään pystysuoraa seinää ylös päin.

Toisinaan kissat kiipeävät jopa niin korkealle, että ne eivät enää uskallakaan tulla esimerkiksi puun oksalta omin avuin alas. Tämän vuoksi kissojen pelastaminen korkeista paikoista kuuluukin yhdeksi rennoimmista pelastustehtävistä, joita palokunta joutuu aina silloin tällöin tekemään.