Koiranpentu huomasi saavansa ruokaa – edes portti ei pidätellyt

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet koirat ovat todella persoja herkuille, minkä vuoksi ne pitävätkin huolen aina siitä, että ne ovat paikalla kerjäämässä juuri silloin kun omistajat syövät. Nyt videolla nähdään hellyttävä tilanne, jossa pieni koiranpentu reagoi uunin ääneen.

Suloisella Instagram-videolla nähdään hauska tilanne, jossa pomskyn pentu kuulee uunista äänen, joka kertoo kalkkunan olevan valmista. Pentu juoksee suoraan huoneet erottavan portin luo ja mahduttaa itsensä pienestä raosta portin toiselle puolelle. Mikään ei estä koiraa pääsemästä keittiöön silloin kun ruoka on valmista.

Videolla nähtävä koira on todella suloinen pomsky, joka on sekoitus siperianhuskya ja pienikokoista pomeraniania. Suomessa tämä rotu on todella harvinainen eikä sitä juurikaan tavata, mutta Yhdysvalloissa pomskyt ovat kasvattaneet viime aikoina hyvin paljon suosiotaan.