Star Wars -fanin pakkohankinta – vohvelirauta paistaa Millenium Falconeita

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Vohveliraudat mullistivat taannoin pannaripäivät, sillä letut ja pannukakut vaihdettiin monissa perheissä buumin myötä rapeisiin vohveleihin. Vohvelit ovat herkullisia etenkin mansikkahillon ja kermavaahdon kanssa nautittuina. Nyt vohveleita voi paistaa Tähtien sota -elokuvan teemalla.

Markkinoille on tullut kaikkien Star Wars -elokuvasarjan fanien unelmien keittiökone, nimittäin Millenium Falcon -aluksia valmistava vohvelirauta. Rapeat herkut maistuvat monen mielestä entistäkin paremmalta, kun niiden muotokieli vastaa tunnettua avaruusalusta. Tuotetta myydään Amazon-verkkokaupassa.

Saatavilla on myös muita Star Wars -aiheisia vohvelirautoja. Kodinkoneiden paistopinta on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, eikä taikinan kerrota paistuvan levyihin kiinni. Star Wars -vohveliraudat ovat mainio lahjaidea vaikkapa pukinkonttiin.

Amazon