Juustoasiantuntija testasi – erottaako halvan ja kalliin juuston?

Lifestyle Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty hauskoja ja informatiivisia videoita, joissa viiniasiantuntijat laitetaan arvaamaan erilaisia viinejä maistamalla mikä viini on kallista ja mikä halpaa. Nyt juustojen ammattimaistelija laitettiin arvailemaan juustojen hintaa.

Epicurious on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa nähdään miten juustoasiantuntija Liz Thorpe onnistuu työssään. Thorpen täytyy videolla arvata juustojen ulkonäön ja maun perusteella kumpiko hänen eteensä asetetuista juustoista on kallista ja kumpiko halpaa.

Nainen pystyy kertomaan todella paljon juustoista jo niiden pelkän ulkonäön perusteella. Thorpe onnistuu tehtävässään erinomaisesti, ja hänen kattavien perusteluidensa myötä katsojat voivat myös itse oppia lisää tietoa juustoista ja niiden valmistusmetodeista.