Kaksoset halusivat näyttää Brad Pittiltä – tässä leikkausten tulos!

Lifestyle Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Viime aikoina fanit ovat turvautuneet kauneusleikkauksiin halutessaan näyttää omilta idoleiltaan. Kaksoset Matt ja Mike Schlepp osallistuivat MTV-kanavan I Want A Famous Face -ohjelmaan, joka mahdollisti kaksosten kalliit kauneusleikkaukset.

Mikelle ja Mattille tehtiin nenäleikkaukset ja heidän poskiinsa ja leukaan lisättiin implantteja leukalinjan muodon muuttamiseksi. Myös veljesten hymy laitettiin kuntoon ja hampaisiin asennettiin yhteensä 41 posliinilaminaattia.

Kaksoset ovat olleet lopputulokseen todella tyytyväisiä. He kertoivat The Sun -lehden mukaan, että he ovat olleet paljon onnellisempia ja itsevarmempia leikkausten jälkeen. Uusi ulkonäkö ja sitä varten koettu kipu olivat kaiken vaivan arvoisia. Mike ja Matt kertoivat myös, että uuden ulkonäön vuoksi he ovat onnistuneet iskemään naisia.