Rikkaat ja köyhät keskustelivat kameran edessä rahasta – tässä tulos!

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jubilee-kanava julkaisee YouTubessa videosarjaa, jossa eri vastapuolta edustavat ihmiset saatetaan samaan huoneeseen keskustelemaan. Videoiden tarkoituksena on saada ihmiset ymmärtämään toisiaan ja avartaa myös katsojien mielipiteitä edustivat he sitten kumpaa puolta tahansa.

Videoilla ateistit ja uskovaiset ovat keskustelleet uskon merkityksestä, ja myös aborttia vastustavat ja puoltavat ovat yrittäneet ymmärtää toisiaan. Tällä kerralla paljon ja vähän tienaavat ihmiset saatettiin samaan huoneeseen, jossa rikkaat yrittivät ymmärtää köyhiä ja köyhät rikkaita.

Videolla henkilöt käyvät todella mielenkiintoista keskustelua rahan merkityksestä, ennakkoluuloista ja asenteista vaurautta kohtaan. Ihmiset ovat monista asioista eri mieltä, mutta lähes kaikki ovat kuitenkin samaa mieltä siitä, että rahalla saa valtaa ja mahdollisuuksia.