Kurvikas Chloe on tosielämän Jessica Rabbit – iltapuku ei liikaa piilotellut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen realitytähti Chloe Sims on usein bongattu Lontoon yöelämässä paljastavissa asuyhdistelmässä, mutta viime aikoina hän ei ole parrasvaloissa viihtynyt. Eilen Chloe kuvattiin hänen saapuessaan juhliin Lontoossa.

Realitypovipommi Chloe Sims oli mukana juhlimassa Vas J Morganin syntymäpäiviä Lontoon Hilton-hotellissa, jonne saapui runsaasti paikallisia julkkiksia. Kuvien perusteella selvää miksi häntä ei turhaan verrata animaatioelokuvasta tuttuun povipommi Jessica Rabbitiin.

Chloe Sims tuli tunnetuksi suositusta The Only Way Is Essex -saippuasarjasta. Lokakuussa 2010 alkanut saippuasarja on saanut suuren suosion ja tehnyt tähdistään seurattuja julkkiksia. 34EE-rintainen Chloe on yksi sarjan suosituimmista tähdistä. Ohjelmaa on verrattu muun muuassa Jersey Shore -realitysarjaan.

Splash
Splash
Splash