Kim Kardashian kuin tiimalasi – ja ilman photoshoppausta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitytähti Kim Kardashian astui taannoin perheen kuopuksen Kylie Jennerin kilpailijaksi lanseeraamalla oman kosmetiikkasarjansa. KKWBEAUTY-niminen kosmetiikkabrändi onkin lanseerauspäivän jälkeen kasvanut vauhdilla ja laajentunut myös hajuvesien puolelle.

Tuotemerkkinsä mainoskuvissa Kim on poseerannut alastomana, joten huomio on ollut taattua. Nyt Kim on kuvattu Beverly Hillsin suositussa The Grove -kauppakeskuksessa, jossa hän osoitti vartalonsa olevan todellinen tiimalasi – jopa ilman kuvankäsittelyäkin.

37-vuotias Kim Kardashian julkaisi muutama päivä sitten Instagramissa valokuvan, jonka hän oli ottanut itsestään peilin kautta. Kuvassa hän poseerasi yläosattomissa, mutta hänellä oli jalassaan ihonsävyiset pikkuhousut. Kuvassa nähdään myös kahden lapsen äidin kiinteä pyykkilautavatsa, jota ei ole vielä kuvanmuokkausohjelmilla käsitelty.

Splash
Splash
Splash