Ystävän suihkua on vaikea käyttää – video kiteyttää asian

Koti & Asuminen Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jokainen asuu omalla tyylillään. Kaikkien kodit ovat erilaisia ja toinen voi pitää todella siististä järjestyksestä kotonaan kun taas toinen haluaa elää luovan sotkun keskellä. Nyt videolla nähdään hauska sketsi siitä miten ystävien asuntojen suihkussa käyminen voi välillä tuottaa ongelmia.

Hauska koomikko Gus Johnson on nyt uudella YouTube-videollaan demonstroinut miten vaikeaa ystävän asunnon suihkun käyttäminen on. Suihku toimii todella monimutkaisella tavalla eikä ole ollenkaan sellainen mihin mies on tottunut.

Moni on voinut kohdata ystävänsä asunnossa sen tilanteen, että joutuu suihkussa käydessään hetkisen miettimään, että miten suihku oikein toimii. Tässä tapauksessa Johnsonin ystävän suihku oli kuitenkin todella erikoinen sekoitus älyteknologiaa, kesuppikonetta ja erilaisia rautavipuja.