Chris Pratt varoittaa Facebook-huijarista – esiintyy hänenä!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Chris Pratt lukeutuu Hollywoodin tämän hetken suurimpiin tähtiin, mikä on saanut myös huijarit liikkeelle. Nyt tähti varoittaa hänenä sosiaalisessa mediassa esiintyvästä henkilöstä.

Prattin mukaan joku on perustanut Facebookiin tekaistun profiilin, esiintyen hänen nimissään. Tähti kertoo huijarin lähestyneen naisia yhteisöpalvelussa heidän puhelinnumeroidensa toivossa.

– Pervohälytys! Tämä ei ole vitsi. Joku on vahvistetusti esiintynyt minuna Facebookissa. Hän on iskenyt naispuolisia fanejani, yrittäen saada heidän numeroitaan, Pratt kirjoitti.

– Kertokaa sisaruksillenne. Opettakaa nuoria. Tämä huijaus uppoaa todennäköisesti lähinnä lapsiin. Se on ällöttävää, tähti jatkoi.

Näyttelijä avautui myös haluavansa lyödä valeprofiilin tekijää, ja lupasi pitää huolen että profiili suljetaan mikäli sen ylläpitäjä löydetään. Pratt kehoittaa fanejaan tarkistamaan, että Facebook-profiilista löytyy vahvistettuun tiliin viittaava sininen merkki.

 

PERVY DUDE ALERT!!! (Not a joke) It’s confirmed: somebody is trying to pretend to be me on Facebook (and maybe other social media platforms) apparently hitting on a lot of different female fans, trying to get their numbers and who knows what else. I’m not joking. Please know, I find this behavior reprehensible. If I find out who it is I’ll have their account shut down and seriously would like to punch them right in the GD mouth. You hear that imposter!? Stop. My message to any fans who are contacted by someone claiming to be Chris Pratt: Look for the BLUE “VERIFIED” CHECKMARK next to the name. If there is no checkmark by my name that person is an imposter. I’m sorry. Tell your siblings. Educate our young ones. It’s probably mostly kids who would fall for this. Makes me sick. It terrifies me to think someone could be hurt, their feelings or much worse, by this imposter/potential predator. I’ve had many, many people tell me about this. It’s not an isolated incident. If anyone is in contact with this person block them immediately. If it’s you doing it, I’m warning you. Stop right now or you will@be very unhappy with the outcome. Go find Jesus. 🙏 praying for you.

A post shared by chris pratt (@prattprattpratt) on