Finnien puristelua rakastava etsii asiakasta – maksaa 38 euroa tunnilta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Nettiin julkaistaan monen mielestä oksettavia videoita, joissa puristellaan tukkeutuneita ihohuokosia. Nyt eräs newyorkilainen on valmis maksamaan ihmisille siitä, että he suostuisivat hänen puristeltavakseen. Finnejään puristeltavaksi tarjoava tienaa samalla rahaa.

Newyorkilainen henkilö etsii ihmistä, jolla olisi ihossaan mahdollisimman paljon tukkeutuneita talirauhasia tai paiseita. Craigslistillä asiakkaita etsivä henkilö haluaa päästä puristelemaan finnejä ja mustapäitä. Tunnin puristelusessiosta voi tienata 45 dollaria, eli 38 euroa.

Puristelija käyttää Enilsa Brownin metodeja. Hän puhdistaa lopuksi ihon session päätteeksi tasokkailla ihonpuhdistusaineilla. Asiakas saa ottaa kaverin mukaan rentoon tilanteeseen. Puristelija on myös valmis tarjoamaan näppyläiselle asiakkaallen kannabista sätkien muodossa, ilmoituksessa lukee.

Craigslist