Kourtney Kardashian paljasti – pitkät hiukset eivät olleetkaan omat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

38-vuotias Kourtney Kardashian on lasten isästään Scott Disickistä erottuaan alkanut todella panostamaan omaan hyvinvointiinsa. Kolmen lapsen äiti näyttää nyt paremmalta kuin koskaan ja nauttii upeasta vartalostaan, jota hän esittelee mielellään rohkeissa kuvissa.

Kourtney Kardashian on nähty aina todella pitkillä hiuksilla, minkä vuoksi moni varmasti päättelikin, että Kourtney on siskoksistaan ainut, jonka pitkät kutrit ovat naisen itse kasvattamat. Kardashian ei ole kokeillut eri hiusmalleja tai värejä, mutta nyt hän yllätti esittelemällä kuvissaan lyhyempiä vain hartioille saakka yltäviä hiuksiaan.

Peilin kautta otetuissa Instagram-kuvissa nähdään, että Kourtneynkin pitkät mustat hiukset ovat olleet pidennysten ansiota. Naisen omat hiukset ovat hieman ohuemmat ja mitaltaan puolipitkät, mitä luultavasti kukaan fani ei osannut odottaa. Seuraavissa kuvissa jo nähtiinkin, että nainen oli laittanut pidennykset uudelleen ja palannut välittömästi pitkiin hiuksiinsa takaisin.

my favorite all natural beauty products … on my app

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

don’t worry, i ordered a new phone case last night

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

washing cars today on coldwater canyon if anyone's interested

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

not my problem

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

tip of the day: don't forget to stretch 😝

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on