Silmäripsien kestotaivutus kasvattaa suosiota – lopputulos kestää noin kaksi kuukautta

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ripsipidennykset ovat olleet jo vuosia etenkin nuorten naisten suosiossa. Ripsipidennyksissä asiakkaan omiin ripsiin liimataan pitkiä ja kaarevia ripsiä, joiden ansiosta lopputulos näyttää siltä kuin asiakkaan omat ripset olisivat upeat tekoripset.

Nyt suosiotaan on alkanut kasvattamaan myös luonnollisempi vaihtoehto, jossa omat ripset taivutetaan. Ripsipermanentti on ollut jo pitkään monien kauneushoitoloiden palvelulistalla. Permanentissa asiakkaan ripset taivutetaan kaareviksi.

Uusi rispien kestotaivutus eroaa permanentista kuitenkin niin, että kestotaivutustekniikalla ripset taivutetaan tyvestä suoraan ylöspäin, minkä ansiosta ne saadaan näyttämään paljon pidemmiltä.

YouTube-videolla nähdään miten ripsien kestotaivutus tehdään. Taivutuksen jälkeen ripset vielä värjätään, jolloin hoidolla saadaan kaikista näyttävin lopputulos aikaiseksi. Lopputulos kestää ripsissä noin kaksi kuukautta henkilön omien ripsien vahvuudesta ja ripsien elinkaaren pituudesta riippuen.