Plusmalli Ashley Graham seksikkäänä Italian Voguessa – upeat kuvat julki

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pluskokoinen supermalli Ashley Graham on taistellut tiensä huippumallien riveihin ja työskentelee nykyään mallina kaikissa suurissa muotilehdissä ja -taloissa. Nyt kaunotar pääsi Italian Voguen uusimpaan numeroon poseeraamaan seksikkäissä kuvissa.

Juuri 30 vuotta täyttänyt Ashley Graham pääsi malliksi Italian Vogueen, johon hänestä otettiin upeita alusvaatekuvia. Graham poseeraa mustavalkoisissa kuvissa todella itsevarmana pitäen erilaisia mustia ja eläinkuosisia alusvaatteita yllään.

Kuvateksteissä malli kehuskelee ylpeänä sillä, että kuvia ei ole tarvinnut hänen tapauksessaan jälkikäsitellä lainkaan. Fanit ovat kuitenkin tuntuneet ihmettelevän suuresti sitä miten nainen voi olla niin eri kokoinen kaikissa kuvissa mikäli hänen jalkojaan ei ole muokattu lopputulosta varten.

Ok I’m done⚒ @vogueitalia

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on

💣

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on

When they don’t retouch you- @vogueitalia

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on

✨thank you to this amazing team!!✨ #vogueitalia

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on

#italianvogue

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on

@vogueitalia

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on