Vauvan sukupuolen paljastus vei ikuisuuden – harvalla riittäisi kärsivällisyys

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty paljon hauskoja tapoja, joiden avulla vanhemmat ovat paljastaneet vauvakutsuilla vierailleen tulevan pienokaisen sukupuolen. Nyt videolla nähdään monta tällaista tapaa yhden ja saman juhlan aikana.

YouTube-videolla ystävä on kuvannut lasta odottavaa pariskuntaa, joka on paljastamassa tulevan vauvansa sukupuolen täytekakun sisällön värin avulla vierailleen. Ilmeisesti yksi heidän läheisensä on ollut ainoa, jolle he ovat sukupuolen kertoneet, koska juhlat saivat niin monia odottamattomia käänteitä, että pariskuntakin yllättyi monta kertaa.

Kakku ei lopulta paljastanutkaan vauvan sukupuolta. Kakun leikkaamisen jälkeen pariskunnan tuli avata lahja, jonka sisältämät vaatteet kertoisivat sukupuolen. Sekin oli kuitenkin vain huijausta. Tämän jälkeen huijaus jatkui vielä laatikon sisältöön, ilmapalloihin ja niiden sisältöön ja lopulta vielä värisuihkeisiin, jotka viimein paljastivat vieraille vauvan olevan poika.