Korealainen Hulk on Lindsay Lohanin uusi bestis – elää kuntosalilla ja kaviaarilla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Korean Hulkina tunnetuksi tullut Je-Yong Ha on yhdistetty tänä vuonna useaan eri otteeseen amerikkalaiseen näyttelijätär Lindsay Lohaniin. Kaksikon välille on epäilty jopa romanssia, mutta he ovat kertoneet olevansa ainoastaan ystäviä. Miehen muskeleita ei voi olla huomaamatta.

Massiviset lihakset kasvattanut Je-Yong Ha on menestynyt liikemies, joka elää jetset-tyylillä. Mies asuu Etelä-Koreassa, Dubaissa ja Moskovassa eri maiden välillä matkustellen. Säännöllisesti kuntosalilla käyvä mies treenaa etenkin käsivarsiensa lihaksia suurilla painoilla. Hän ei myöskään kerro noudattavansa yhtä ja tiettyä ruokavaliota, vaan syö sitä mitä tekee mieli, Men’s Health uutisoi.

Silti mies tunnustaa, että suurikokoiset lihakset tarvitsevat runsaasti ravintoa. Je-Yong Ha suosii kaikkea luonnosta saatavaa ravintoa lautasellaan. Miehen Instagram-profiilin perusteella se tarkoittanee ainakin suuria kaviaarikasoja. Osa Etelä-Korean lehdistä väittää, että Korean Hulkina ympäri maailmaa tunnettu mies ainoastaan esittää elävänsä luksusluokan elämää. Hän ei myöskään suostunut kertomaan Men’s Healthille, mistä hänen omaisuutensa on kertynyt.

🍏🍊 @lindsaylohan

A post shared by Je-yong Ha (@koreanhulk) on

Beautiful day !!! @lindsaylohan

A post shared by Je-yong Ha (@koreanhulk) on

Crazy night✌✌✌ @lindsaylohan More beautiful than ur day !!!

A post shared by Je-yong Ha (@koreanhulk) on

Mykonos never sleep 🎶🎵🍾🥂🍹🎧 @lindsaylohan

A post shared by Je-yong Ha (@koreanhulk) on

Crazy night✌✌✌ @lindsaylohan More beautiful than ur day !!!

A post shared by Je-yong Ha (@koreanhulk) on

Beautiful day !!! @lindsaylohan

A post shared by Je-yong Ha (@koreanhulk) on

Always good✌ @lindsaylohan

A post shared by Je-yong Ha (@koreanhulk) on

24k Golden soft cream

A post shared by Je-yong Ha (@koreanhulk) on

Весна в сеуле The best Ovtcharka in korea.

A post shared by Je-yong Ha (@koreanhulk) on

Brazilian benchpress !!!

A post shared by Je-yong Ha (@koreanhulk) on

Bulk up !! Russian beluga caviar

A post shared by Je-yong Ha (@koreanhulk) on