Luodinkestävä takki markkinoille – kestää jopa Magnumin luodin

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Luodinkestävät varustukset voivat olla pian tulevaisuuden vaatemuotia, sillä monet ovat huolestuneet terrorismista ja joukkomurhista. Monet luulevat, että luodinkestävät vaatteet ovat painavia panssariasuja. Markkinoille tähtää nyt tavallisilta vaatteilta näyttävä luodinkestävä mallisto.

Bulletproof Jackets hakee parhaillaan rahoitusta Indiegogo-kampanjan avulla. Yhtiön tarkoituksena on valmistaa asiakkaille tavallisilta takeilta ja päällysvaatteilta näyttäviä asuja, joissa on kevyt panssarimainen suojus. Takit on valmistettu viimeisintä teknologiaa käyttäen.

Hanke on saanut jo kaksinkertaisen määrän lahjoituksia, vaikka kampanjalla on vielä kuukausi aikaa kerätä lahjoituksia. Yritys valmistaa takkeja moneen eri tarkoitukseen, useassa eri värisävyssä ja kaikissa aikuisten kokoluokissa.

Takkien lisäksi valikoimiin kuuluu luodinkestäviä laukkuja. Toisaalta on surullista, että ihmiset kokevat olevansa niin turvattomia, että ovat valmiita hankkimaan nykyaikana vaatteita, jotka on varustettu luodinkestävillä ominaisuuksilla.