Hyväkäytöksisempiä koiria saa hakea – odottavat jonossa siistiytymistä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikkieläimet voidaan opettaa tunnistamaan nimensä ja jatkokoulutuksella eläimiä voidaan kouluttaa nimen avulla myös saapumaan luokse tai suorittamaan temppuja erilaisia äänenpainoja tai kädenliikkeitä apuna käyttäen. Nyt videolla nähdään monta todella tottelevaista koiraa, jotka odottavat omistajansa käskyjä kärsivällisesti.

YouTube-videolla nähdään miten ulkona leikkimässä olleet corgit odottelevat kiltisti oven suussa, että ne pääsisivät sisälle. Lyhyiden jalkojensa vuoksi corgien vatsat likaantuvat aina ulkona leikkiessä, minkä vuoksi omistajan tulee puhdistaa ne yksitellen ennen kuin koirat pääsevät sisälle.

Koirat ovat todella hyväkäytöksisiä ja jaksavat kärsivällisesti odotella oven suussa, että omistaja pyytää niitä yksitellen sisälle. Kun koirat astuvat matolle, ne kääntyvät selälleen, että omistaja pystyy puhdistamaan niiden vatsan nopeasti pyyhkeellä.