Näin loihdit upeat Victoria’s Secret -enkelikiharat – 6 vinkkiä

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttävässä VIctoria’s Secret -alusvaateketjun muotinäytöksessä naiset häikäisevät kauniissa alusvaatteissaan ja asusteissaan. Mallit ovat toinen toistaan kauniimpia naisia, joiden hiuksiin luodaan yleensä upeat ja huolettomalta näyttävät laineet.

Näytöslavalla astelevien enkelten hiukset ovat aina lähes samanlaisilla laineilla joka vuosi. Nyt näytöksen päästylisti Anthony Turner kertoi Cosmopolitan-sivustolle miten upeat kiharat syntyvät.

1. Kuivaa hiukset

Puhalla hiukset kuivaksi hiustenkuivaajan ja pyöreän harjan avulla niin, että niistä tulee mahdollisimman ilmavat. Pidä kuivainta aina hiusten myötäisesti, että lopputuloksesta tulee kiiltävä eikä pörröinen.

2. Valitse jakaus

Paras jakaus on aina tällaisessa kampauksessa se mihin hiukset asettuvat luonnollisesti.

3. Lisää pidennyksiä

Mikäli sinulla on klipseillä helposti kiinnitettäviä hiuspidennyksiä lisää ne hiuksiin antamaan lisätuuheutta ja pituutta.

4. Kiharra eri suuntiin

Kiharra hiukset kihartimella tai suoristusraudalla niin, että suortuvat kaartuvat aina vuorotellen eri suuntiin.

5. Erottele kiharat

Erottele kiharat sormin niin, että ne laskeutuvat kauniisti laineille eivätkä mene niin sanotuille korkkiruuvikiharoille.

6. Kiilto ja pito

Lisää kiharoihin vielä kiiltoa jollakin viimeistelysuihkeella tai öljyllä. Kiinnitä kiharat suihkauttamalla niihin hiuslakkaa.